ماهی فروش

شماره: 07633550456 ایمیل: help@mahiforosh.ir

آموزش طبخ ماهی شوریده سوخاری

photo_2016-05-18_12-43-06

✔آموزش طبخ شوریده سوخاری

مواد لازم:

ماهی شوریده فیله شده: 400 گرم

تخم مرغ: 2عدد

آرد گندم: 1 پیمانه

آرد سوخاری:2 پیمانه

سویا سس: 4 قاشق غذا خوری

آبلیمو: 4قاشق غذاخوری

سرکه: 3 قاشق غذا خوری

زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماهی را با آبلیمو ،زردچوبه،سویاسس و سرکه خوب مزه دار کنید (به مدت 15 تا 20 دقیقه) سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.

ماهی را در آرد سفید گندم آغشته کنید، تا وقتی ماهی در تخم مرغ زده میشود ، تخم مرغ به ماهی بچسبد . در ضمن با آغشته کردن ماهی در آرد گندم ، مواد مزه دار شده از ماهی خارج نمی شود.

تخم مرغ را در یک کاسه بکشید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید.

ماهی را در روغن سرخ کنید.

ماهی های سرخ شده را می توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *